Георги Иванов - Гонзо ще поеме националния отбор по футбол,

...
Георги Иванов - Гонзо ще поеме националния отбор по футбол,
Коментари Харесай

Първо в Марица: Гонзо поема националния отбор

Георги Иванов - Гонзо ще поеме националния тим по футбол, научи " Марица ". Не единствено първия. Легендата на Локо Пловдив и Левски е поканен за шеф на всички национални отбори.

Очаква се назначението публично да стане факт след 17 януари, защото сега шефът на БФС Борислав Михайлов има задължения.

Подобно служба не е оригиналност в белия свят. Куп международни сили, отпред с Германия, имат шеф, който дава отговор и координира работата във всички национални тимове - от деца до мъже.

Така някогашният нападател ще бъде шеф на селекционера Ясен Петров, Александър Димитров, Ангел Стойков и останалите по пирамидата.

Според осведомени Боби Михайлов се е насочил към Гонзо по няколко аргументи. Едната е, че в БФС желаят да изолират от националите Йордан Лечков.

Членът на Изпълкома от Сливен не пропуща да влиза в спор със звездите на всяко едно от последните генерации от Бербатов до Ивелин Попов. Феновете също се нервират извънредно при всяка демонстрация на Лечков, като го унищожават с колажи за външния тип.

Гонзо е добре признат от националите, с които се познава персонално.

За последно Георги Иванов беше шеф на Локо Пловдив. Той си потегли от родния клуб след недоразумение със притежателя Христо Крушарски.
Свързани вести И синът на Гонзо напусна Локо, подписа със Славия Крушарски разкри кой ще размени Гонзо в Локо Фенклубът на Локо изпрати Гонзо с признателност Георги Иванов напусна Локо
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР