Георги Георгиев, шеф на СОС, фейсбукЖегите определено не се отразяват

...
Георги Георгиев, шеф на СОС, фейсбукЖегите определено не се отразяват
Коментари Харесай

Шефът на Столичния общински съвет Георги Георгиев към Борис Бонев: София няма да плаща откуп за къпалнята „Мария Луиза“

Георги Георгиев, началник на СОС, фейсбук

Жегите несъмнено не се отразяват добре на някои общински съветници. А в композиция с наближаващите локални избори – водят до нервности.

Днес общинският консултант господин Бонев е написал във фейсбук профила си, че ръководещото болшинство от ГЕРБ се готвело да даде десетки общински парцели на Румен Гайтански в подмяна на акциите му в къпалнята „ Мария Луиза “.

Единственото правилно в патетичния текст на Бонев е, че Гайтански е изискал от съвета в случай че няма да изкупи акциите му в къпалнята, то да ги размени с парцели. Писмо, което персонално препратих незабавно на общинските съветници, включително и на Борис Бонев.

Преди 5 месеца точно господин Бонев предложи общината да си изкупи къпалнята назад. Тогава му отговорих, че за нещо, което е харизано преди 20 години с бандитски схеми на частни компании, няма по какъв начин в този момент да платим още десетки милиони левове от налозите на софиянци. Втори подарък няма да има и София няма да заплаща откуп. Нищо в позицията ми не се е трансформирало!

Апелирам към всички мераклии за власт да пият повече вода в жегите и да не всяват суматоха с подправени вести. София може и заслужава доста повече от евтини сценки и измислени герои.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР