Георги Георгиев от гражданското сдружение БОЕЦ, което редовно организира протести

...
Георги Георгиев от гражданското сдружение БОЕЦ, което редовно организира протести
Коментари Харесай

Опитват се да ме смачкат, като спрат трансплантацията на съпругата ми

Георги Георгиев от гражданското съдружие БОЕЦ, което постоянно провежда митинги против власта и против предопределения избор на основен прокурор, разгласява във " Facebook " яростно писмо за ответните удари против фамилията му. Съпругата на Георгиев би трябвало да бъде оперирана след шест дни във Франция, като би трябвало да й бъде трансплантиран бъбрек от брачна половинка й. На него обаче прокуратурата му е забранила да излиза зад граница въз основа на две предварителни производства, които са му формирани тази година. " Дневник " разгласява прочувствения роман на Георги Георгиев с дребни съкращения и ще наблюдава проблема.

Дадох ти дума, Мариелка! Дума за живот. Ти единствено се хвани и не губи религия!

Това е брачната половинка ми Мариелка, познавате я, два пъти ръководещата ни мафия се опита да я убие, лишавайки я от лекуване. Тя е болна от хронична бъбречна непълнота (ХБН) в терминален етап и от три години се борим с заболяването, като не сме спирали нито за момент и другата борба, против мафията и злото, което ни убива. Повече от една година се борим за трансплантация в чужбина, аз съм донора и най-после успяхме. Намерихме клиника в Гренобъл, Франция, която се реши да извърши проучванията и интервенцията. В момента, в който клиниката даде своето единодушие, знаех, че

мафията ще направи всичко допустимо да осуети нашето пътешестване

и за следващ път да се опитат да убият брачната половинка ми, тъй като не ни остава доста. И го споделих обществено в ефира на Люба Кулезич. Знам по какъв начин работи мафията, знам, че са способни и на убийства, с цел да ни унищожат, с цел да ни смачкат. А ударите са поради активността ни в съдружие БОЕЦ, което се трансформира в знак на съпротивата против мафията. Десетките импортирани от нас сигнали за корупция, десетки акции и инициираните от нас митинги против срамният избор и предопределение на Гешев за основен прокурор.

Преследват ни, нас, свободните и непримиримите, като нарушители в личната ни страна, а същинските нарушители са на върха на страната. Още след сигнала на БОЕЦ против Цветанов за#АпартаментГейт и делата на БОЕЦ против присъединяване на Пеевски в евроизборите ударите станаха ежедневие. Вчера ми връчиха 59-ата призовка единствено за тази година. През юни ни изпратиха тайфа мутри, които в продължение на три дни издевателстваха и тормозиха мен и жена ми, а полицията стоеше и гледаше безучастно макар подадените от нас сигнали. Защитих брачната половинка си и себе си от мутрите. И отново ще го направя, в случай че се наложи, тъй като свободата, другари, е в силата да отстояваш Правдата и Истината!

И вместо на мутрите, на мен ми бяха повдигнати обвинявания и формирани две каузи!

Наложиха ми мярка за неотклонение – възбрана за овакантяване на страната и местоживеене, с цел да не можем да заминем в чужбина и да създадем трансплантацията.Това е задачата им. Издадено бе и полицейско предписание за насилствена криминалистична регистрация. Отказах и не се явих. Не съм криминал, не е почтено и не им разреших. И не отстъпих. Адвокат Николай Хаджигенов пое отбраната ми (благодаря, Николай) по наказателното дело и изиска анулация на мярката, с цел да можем да заминем. Вместо това през днешния ден разбирам, че прокуратурата е ЗАЛИЧИЛА моя юрист от делото и ми е назначила длъжностен юрист, който те са си избрали, без да бъда известен и без моето единодушие. Така работи мафията. Адвокат Камен Добрев от БОЕЦ пое отбраната ми по другото дело. Благодаря, Камене, боецо!

Знам, че не можете да ме разберете. Дори не можете да си го визиите. Защото не познавам други, които да са минали през това по този метод. Всеки ден призовки, разпити, запори, проверки, удари, закани. Дори по 4 призовки дневно. Всеки ден. Това е кочината, в която трансфораха страната ни. Посегнаха и на децата ни. Патрулките са пред дома ми, униформените пред вратата ни. Всеки ден чакаш да те приберат. При всяко тръгване се сбогуваш, като за последно. Оставяш всички документи, взимаш единствено персоналната карта и тръгваш. Сбогуваш се без думи, всичко е изречено десетки пъти. И най-важното, все пак не сме спирали борбата против мафията нито за секунда! И през всичко това минава цялото семейство, дамата, децата, околните. Те са тези, които заплащат цената.

Остават ни шест дни до заминаването за Гренобъл.

Знам, че ще опитат да ме спрат по всевъзможен метод. Защото ни ръководят изроди без съвест и морал. Трябва да издържим тези шест дни и да излезем от страната и стигнем до клиниката живи и здрави. И ще направя всичко належащо. Представяте ли си какъв брой ги е боязън от нас, щом са стигнали до там да желаят да спрат трансплантацията и да убият брачната половинка ми, с цел да спрат и смачкат мен.

Благодаря на моите съратници в БОЕЦ! Респект, бойци, знам, че каквото и да се случи, ще продължите борбата! Благодаря и на всички другари, съидейници и близки, които са до нас през всичките тези години и борби!
Благодаря и на всички свободни медии, които даваха публичност на борбите на БОЕЦ!

Не молим за помощ. Не ние, вие имате потребност от помощ и вършим всичко по силите си, с цел да дадем кураж на обезверените и да разобличаваме нарушителите, които трансфораха страната ни в палач и територия на мутрите. И сами плащаме цената за това. И имам вяра, че си коства и съумяваме.

Искам да се знае, че в тази страна мафията убива.

Искам да се знае и че в тази страна жителите са по-силни от мафията. Да се знае, че когато се пребориш със страха, когато имаш чиста идея, няма какво да те спре! Повярвайте в личната си мощ, като жители! Научете се още веднъж да се борите, да желаете, да мечтаете! И в никакъв случай не се отхвърляйте!

Моля ви и за още нещо. Ако се случи нещо с мен, защитете фамилията ми. Бойци са ми те. Те плащаха цената на моите борби. Докато аз обикалям страната, върша комитети на БОЕЦ, дигаме митинги и се боря с вятърни мелници, Мариелка се грижи за децата и те за нея. Сами са и в никакъв случай не се оплакаха или огънаха. Тя е скъпата, тя е всичкото ми.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР