Георги Батаклиев е собственик на автомобила, който буквално кацна върху

...
Георги Батаклиев е собственик на автомобила, който буквално кацна върху
Коментари Харесай

Какви са процедурите при изплащането на застраховки за пострадалите собственици на автомобили от потопа?

Георги Батаклиев е притежател на автомобила, който безусловно " кацна " върху скалите след наводненията по Южното Черноморие. Преди бедствието колата му е била на 200-300 метра от морето, откъм южната страна на реката.

" Когато отмина стихията и водата спадна, към този момент можех да стигна до бунгалата, където нощувахме. Отидох да видя дали е останал някакъв багаж, тъй като всички бяхме без никакъв багаж, мокри. Когато отидох до караваната, с цел да видя за багажа, погледнах, тъй като колата се виждаше от караваната, открих че я няма. Все отново някакъв багаж ни беше останал и на втория курс, който направих, един локален човек ми сподели, че има кола на скалите ", описа в " Денят стартира " Георги Батаклиев.

Мъжът към момента не може да откри метод да извади автомобила си, тъй като е нужна тежка техника. Дори е разговарял колата му да бъде изтеглена с транспортен съд, само че цената е непостижима за него. Той се е свързал със застрахователите още на първия работен ден след наводнението, декларирал е рекламация и идната стъпка е изваждането на колата и напредването ѝ до сервиз или ликвидационен център, където да бъдат разказани вредите.

__________________________________________________________________________________________________

Застрахователят не може да откаже да отиде на място за списък на вреди след злополучие - това пък изясни в студиото на " Денят стартира " Ивана Димова, член на УС на Асоциация на българските застрахователи.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР