Георги Аврамчев бе преизбран за президент на Българската федерация по

...
Георги Аврамчев бе преизбран за президент на Българската федерация по
Коментари Харесай

Георги Аврамчев: Ще работим с още по-големи усилия за развитието на българското плуване

Георги Аврамчев бе избран отново за президент на Българската федерация по плувни спортове (БФПС) на днешното постоянно отчетно-изборно Общо заседание на централата, което се организира в комплекс " Царско село " в София.

Тандемът Георги Аврамчев и генералният секретар Димитър Бобев завоюваха с цялостно болшинство на гласуването, в което взеха присъединяване 131 делегати от 69 клуба. Техните съперници Борис Божилов за президент и Ивайло Павлов за общоприет секретар получиха 16 гласа.

" Резултатите демонстрират, че вървим в вярна посока. Разбира се, позволяваме и неточности, само че който не работи, той не бърка. При такава поддръжка, мога единствено да благодаря. Ще работим с още по-големи старания, с цел да може българското плуване, артистично плуване и скокове във вода да се развиват ", сподели Георги Аврамчев след събранието пред Sportal.bg.

.

Президентът на федерацията добави, че ще ускори работата по места - срещи с кметове и регионални шефове, с цел да се упорства за решение на проблемите на клубовете с базата.

Георги Аврамчев управлява БФПС от 2010 година когато пое президентския стол от отдръпналия се Юрий Кюлев и довърши оставащата една година от мандата му. Впоследствие беше избран отново през 2011 година и 2016 година През 2021 година общо заседание не се организира поради пандемията от ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР