Георги Александров влиза като депутат от НФСБ в групата на

...
Георги Александров влиза като депутат от НФСБ в групата на
Коментари Харесай

Георги Александров заема мястото на Валентин Касабов в Обединени патриоти

Георги Александров влиза като народен представител от НФСБ в групата на " Обединени патриоти " в 44 -то Народно заседание.

Той беше разгласен за определен за народен представител от Трети варненски избирателен регион с решение на Централната изборна комисия.

Александров влиза който умря от ковид.

Георги Александров е на 35 години. Роден е и живее във Варна. Завършва междинното си обучение в IV Езикова гимназия - " Фредерик Жолио-Кюри " - Варна с профил " Испански език " и висшето си обучение, степен " бакалавър " - във Варна със с пециалност " Журналистика и PR ".

От 2006 година се занимава с телевизионна публицистика като сътрудник, създател и водещ на вести и излъчвания в разнообразни медии.

От септември 2008 година е част от екипа на ТВ СКАТ във Варна. Отразява събития и проблеми в Североизточна България , измежду които " Катунишките протести " във Варна, огромните цивилен митинги през 2013 година и гърмежът на влакова комбинация в село Хитрино през 2016 година

Владее британски, испански и съветски език.

До 2011 година не членува в политически партии и придвижвания. Участва в учредяването на НФСБ на 17 май 2011 година , като част от групата - патриоти от Варна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР