Гениалният испански артист Хавиер Бардем бе посетител на филмовия фестивал

...
Гениалният испански артист Хавиер Бардем бе посетител на филмовия фестивал
Коментари Харесай

Испанският актьор Хавиер Бардем бе гост на филмовия фестивал в Кан

Гениалният испански актьор Хавиер Бардем бе клиент на филмовия фестивал в Кан за вълнуваща среща. " Пари мач " предлага избрани фрагменти от разговора. Първият му филм „ Бях много раздразнителен за „ Шунка, шунка ", първият ми филм. С Пенелопе (Крус) бяхме млади, искахме да създадем всичко напълно и бяхме доста зле, единствено че беше различен период, хората поемаха повече рискове.

Първата ми роля акцентираше върху физиката ми. Придружавах сестра си на снимки и ме попитаха „ искаш ли да играеш "? Не желаех извънредно да бъда актьор. Той ме помоли да си съблека тениската и аз получих ролята. Бях като парче месо (смее се). Семейството ми работи в киното. Майка ми (Пилар Бардем, бел. ред.) беше актриса, чичо ми (Хуан Антонио) правеше филми и бях информиран с условията на снимане. Провървя ми, единствено че си споделих, че би трябвало да работя много, за да бъда подобаващ за тази алтернатива.

„ Няма място за старите кучета ". Когато се подготвяте за роля, би трябвало да се опитате да разберете логиката на душeвността на героя. Имаше насилване. Трябваше да изпитвам удоволствие, пресъздавайки насилието. Трябваше да убивам хора по през целия ден. " Бютифул " Алехандро е перфекционист, той е невероятен режисьор.

Снимахме шест месеца. Блокбастър срещу авторски филм Същият стрес е, когато кажете „ екшън ", единствено че е друго, когато чакате на снимачната площадка, защото лишава много повече време, понякога до 10 часа. Понякога губите визия за персонажа си. Втората част на „ Дюн " ще бъде невероятна, доскоро прочетох нова версия на сюжета и читателите ще бъдат сюрпризирани.

Да се снимаш с Пенелопе Крус (неговата спътница) Понякога е мъчително да се прибереш след снимки и да измиеш чиниите. Веднъж тя се върна от филм, в който играехме заедно, аз бях на дивана, тя се обърна и ми показа: „ Не искам повече да виждам физиономията ти " (смее се). Имам голям късмет, тя е възхитителен човек, благодаря на Бигас Луна, че ни нае заедно за " Шунка, шунка ". " Последното лице " Остава мощно превозване да бъдеш освиркан. Пресконференцията беше акцидент, голяма акцидент.

Беше ужасяващо. Правилата на фестивала се трансформираха (журналистите към този миг не гледат кино лентата предплатено, бел. ред.), така че формалната прожекция да не прилича като закопаване. Хареса ли ви кино лентата? Да? Вие сте вторият човек, след майка ми, който го харесва. Платформа и бъдеще на киното Платформите ни дават работа, алтернатива да снимаме филми, които понякога са комплицирани за монтаж, единствено че в киносалоните е по-добре. Трудно е да се планува какво ще се случи в бъдеще с киното.

На децата им е мъчително да останат фокусирани, за да открият филми и да се насладят на прекарването. „ Вики Кристина Барселона " Бях заобиколен от Скарлет Йохансон, Ребека Хол и Пенелопе Крус, щях да си платя за това. Щом породи у мен въпрос към Уди Алън (режисьорът), той се отдръпна, за да свири на кларинет. По време на фотосите се целувах, целувах, целувах и тогава разбрах, че операторът го няма (смее се).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР