Гениалният бог на китарата Стив Вай ще забие с групата

...
Гениалният бог на китарата Стив Вай ще забие с групата
Коментари Харесай

Виртуозният Стив Вай забива в София с китара с 3 грифа

Гениалният господ на китарата Стив Вай ще забие с групата си в София. Столицата ни беше включена в европейското турне „ Inviolate Tour ” и по този начин запазете датата 25 април за един виртуозен концерт в зала 3 на НДК.

„ Първата част на турнето Inviolate в Северна Америка мина извънредно! Аз и групата сме в отлична форма, по-добра от всеки път! Вълнувам се, че най-сетне ще донеса китарата Hydra в Европа “, показа Стив Вай.  До момента новият му албум Inviolate се приема доста добре от публиката и пресата. Тавата излезе предходната година, а формалното видео към “Teeth Of The Hydra ” към този момент има над 5,4 млн. гледания.



Именно в това видео може да видите неповторимата китара Hydra, която ще чуем в София за първи път! Тя е модел на Ibanez с три грифа (два китарни и един бас) и още десетки функционалности, което я прави един от най-интересните музикални принадлежности в света.

За най-големите си фенове, Вай предлага и специфични VIP пакети, които включват доста привилегии, в това число и персонална среща с актьора! Вижте повече за билетите и вероятните пакети на еventim.bg.

 
Вижте и другите горещи концерти у нас до края на годината

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР