Генералният спонсор на Левски излезе с официална позиция за дарителската

...
Генералният спонсор на Левски излезе с официална позиция за дарителската
Коментари Харесай

Генералният спонсор на сините излезе с официална позиция за дарителската кампания Левски е вечен

Генералният спонсор на Левски излезе с публична позиция за дарителската акция " Левски е безконечен ".

Ето какво написа на уеб страницата на Левски:

" УВАЖАЕМИ ЛЕВСКАРИ,

УВАЖАЕМИ ФЕНОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ И

ЛЮБИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ,

Днес беше даден старт на дарителската акция „ Левски е безконечен “, чиято цел е да сплоти почитателите на обичания тим в търсене на поддръжка за стабилността и развиването на клуба.

Тази акция е невиждан образец за това по какъв начин любовта към един тим може да се трансформира в мощна обединителна мощ, помагаща ни да преодолеем разликите си и да застанем, всички дружно, зад един тим, една идея и една цел.

Като изпълнителен шеф на Palms Bet, компанията подала ръка на Левски в един от най-трудните му моменти и изпълняваща съответно отговорностите и отговорностите на общоприет спонсор на клуба, аз също се усещам съпричастен с дарителската акция. Ето за какво, дружно с останалите управителни лица в Palms Bet, взехме решението да станем част от „ Левски е безконечен “ по един малко по- нетрадиционен за българската действителност метод.
свързани новини2258на 09.02.2022
Като обществено - виновна компания, ангажирана със положението освен на Левски, само че и на българския футбол и спорт като цяло, ние взехме решение да дадем повече публичност на „ Левски е безконечен “, като преотстъпим обичайно полагащото се на всеки общоприет спонсор място на гърдите на мачовите фланелки на ПФК Левски. Вместо да сложим там своето лого, ние, като общоприет спонсор, който се интересува повече от ориста и бъдещото развиване на тима, в сравнение с от краткосрочните си рекламни цели, предоставихме пространството за логото на стартиралата през днешния ден дарителска акция.

Левски ще е безконечен, до момента в който я има любовта на почитателите и ние се надяваме тя в никакъв случай да не угасне.

Palms Bet ще продължава и отсега нататък да поддържа и развива ПФК Левски в качеството си на негов общоприет спонсор, а задачата, която да сбъднем благодарение на правилните сини почитатели, остава да помогнем на Левски да доближи тези висоти, които тимът заслужава ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР