Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш Антониу Гутериш е португалски

...
Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш Антониу Гутериш е португалски
Коментари Харесай

Генералният секретар на ООН разкритикува ограниченията на пътуванията заради COVID-19

Генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш  Антониу Гутериш Антониу Гутериш е португалски политик. Гутериш е роден в Лисабон на 30 април 1949 година в религиозно разкритикува през вчерашния ден рестриктивните мерки на пътуванията, свързани с COVID-19, които имат за цел да изолират дадена страна или район, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28788
Тези ограничавания са " освен несправедливи и носещи углавен темперамент. Те са и неефективни ", посочи Гутериш.

Единственият метод за ограничение на риска от разпространяване на вирус, който разрешава съхраняването на пътуванията и икономическата активност, са честите проби на пътуващите, съобщи генералният секретар на Организация на обединените нации пред публицисти в Ню Йорк.

" Разполагаме с инструментите за безвредно пътешестване. Нека използваме тези принадлежности, с цел да избегнем сходен жанр, позволете ми да кажа, апартейд с пътуванията, който съгласно мен е недопустим ", безапелационен бе Гутериш.

Новият вид Омикрон на ковид бе регистриран за първи път в Южна Африка и доста стани по света, в това число Съединени американски щати и Англия, вкараха ограничавания за пътуванията от този район.

Африка е един от най-слабо имунизираните против COVID-19 континенти поради дефицита на дози от ваксини против ковид.

Антониу Гутериш  Антониу Гутериш Антониу Гутериш е португалски политик. Гутериш е роден в Лисабон на 30 април 1949 година в религиозно към този момент дълго време предизвестява за заплахата от неравномерен достъп до ваксини по света и че районите с ниски равнища на имунизация ще се трансфорат в плодородна почва за появяването на нови разновидности на ковид.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28788  Трима души от репатрираните в Румъния от Южна Африка са с позитивен тест за ковид Трима души от репатрираните в Румъния от Южна Африка са с позитивен тест за ковид  Богдан Кирилов: Възможно е до края на годината да имаме доставка на детски ваксини Богдан Кирилов: Възможно е до края на годината да имаме доставка на детски ваксини  Над 8 милиарда дози ваксини за Коронавирус са сложени по света Над 8 милиарда дози ваксини за Коронавирус са сложени по света
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР