Генералният мениджър на Сепси - Атила Хаднаги, направи сподели мнението

...
Генералният мениджър на Сепси - Атила Хаднаги, направи сподели мнението
Коментари Харесай

Генералният мениджър на Сепси: ЦСКА със сигурност ще стане шампион

Генералният управител на Сепси - Атила Хаднаги, направи показа мнението си за противника на своя отбор в Лига на конференциите – ЦСКА. Хаднаги изрази мнение, че „ алените “ сигурно ще станат първенци през идващия сезон, до момента в който през предходната акция купата им се е изплъзнала незаслужено в предпоследния кръг.

" До мача с ЦСКА имаме два мача в шампионата против Рапид и Крайова, а също така спечелихме Суперкупата на Румъния. Ще се надигнем против доста добър тим от българския шампионат ”.

„ Смятам, че те незаслужено изгубиха купата в предпоследния кръг на предишния сезон. Тази година сигурно ще завоюват купата. Ще имаме доста сложен дуел с българите, само че сме още при започване на сезона и също имаме своя късмет. Разбира се, ЦСКА е любимец, а ние започваме като новобранци, само че сме уверени “.

„ Как виждам на прехвърлянията на ЦСКА ли? Ха-ха…Само преди два дни купиха играчи за три милиона и половина. Ние не можем и да мечтаем за тези суми. Парите обаче не играят на терена. Показахме, че сме доста добър тим и имаме своите шансове, ще се стремим да продължим напред “, съобщи Хаднаги пред gsp.ro.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР