Генералният мениджър на Сакраменто Кингс Монте МакНеър похвали българския баскетболен

...
Генералният мениджър на Сакраменто Кингс Монте МакНеър похвали българския баскетболен
Коментари Харесай

Ген. мениджър на Сакраменто за Везенков: Радваме се на изявите му

Генералният управител на Сакраменто Кингс Монте МакНеър похвали българския баскетболен национал Александър Везенков, въпреки да не разкри детайлности за проектите на клуба за бъдещето на играча.

Именно Сакраменто държи правата на Везенков за Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА), а МакНеър призна, че управлението на тима следи изявите на българина. Техни представители даже пътуваха до Гърция на два пъти този сезон, написа eurohoops.net.

„ В момента се радваме на изявите му и на тима му. Те вършат отличен сезон. Олимпиакос е приказен клуб. Успяхме да го опознаем малко и ще седнем дружно да приказваме, ще обсъдим проектите ни за предсезонната подготовка и по-късно това лято ще вземем решение “, разяснява Монте МакНеър, който бе определен за номер 1 на поста си през годината.

В контракта на Александър Везенков с гръцкия Олимпиакос има освобождаваща уговорка за НБА.

Американският публицист Шон Кънингам разяснява през вчерашния ден, че Александър Везенков съвсем несъмнено ще облече екипа на Сакраменто Кингс и ще заиграе в НБА от идващия сезон.

Кънингам, който следи всичко по-интересно към " кралете " показа, че по негова информация идването на българина в Съединени американски щати през лятото е несъмнено на 90%.

" Кралете би трябвало да вземат пъклен мъчно решение във връзка с Харисън Барнс. Със сигурност би трябвало да вземат също толкоз мъчно решение, когато става въпрос за някой като Трей Лайлс и Саша Везенков, който е включен в уравнението да пристигна по-късно лято и да се причисли към тима. Както ми беше казано, на 90% той идва в Сакраменто ", споделя Шон Кънингам.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР