Генералният консул на САЩ в Екатеринбург Ейми Стороу напусна .

...
Генералният консул на САЩ в Екатеринбург Ейми Стороу напусна .
Коментари Харесай

Генералният консул на САЩ в Екатеринбург напусна Русия

Генералният консул на Съединени американски щати в Екатеринбург Ейми Стороу напусна. Уралското консулство спря работата си, съобщи Би Би Си.
В обръщението си Стороу изрази вяра, че работата на Генералното консулство на Съединени американски щати в Екатеринбург скоро ще се възобнови напълно. " Генералното консулство на Съединени американски щати в Екатеринбург от 27 години свързва Урал и Западен Сибир със Съединените щати, дава визи и услуги за американски жители, организира събития за проучване на британски език, семинари за бизнесмени и стратегии за продан. Нашият екип има откровен интерес към хората, живеещи в този район, и връзките, които създадохме през годините, са в основата на двустранните връзки “, написа посланикът в своя Instagram.
 RAND: Необходима е повече държавническа мъдрост при образуването на американската политика по отношение на Русия RAND: Необходима е повече държавническа мъдрост при образуването на американската политика по отношение на Русия
Байдън неотдавна съобщи: " Искаме постоянни и предсказуеми връзки с Русия. " Но с цел да се реализира това, ще са нужни повече диалози...
По-рано прекратяването на работата беше оповестено в консулството във Владивосток. Плановете за закриване на тези две дипломатически задачи бяха разисквани предходната година, по време на администрацията на Доналд Тръмп. Това решение се дължи на въведените през 2017 година ограничавания върху броя на американските дипломати, които имат право да работят в Русия.
От 12 май посолството на Съединени американски щати в Москва приключи издаването на визи с изключение на при рискови случаи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР