Генерал Сергей Суровикин, заместник-командир на руските военни операции в Украйна,

...
Генерал Сергей Суровикин, заместник-командир на руските военни операции в Украйна,
Коментари Харесай

Кремъл: Суровикин в момента си почива, не е на разположение

Генерал Сергей Суровикин, заместник-командир на съветските военни интервенции в Украйна, който не е бил виждан обществено след въоръжения протест от наемници предишния месец, " почива ", съобщи в сряда народен представител от ръководещата партия, представен от Ройтерс.

Андрей Картаполов, началник на комисията по защита на Държавната дума, се чува да споделя във видео, оповестено в обществените медии: „ Суровикин сега почива. (Той) към този момент не е разполагаем “.

Суровикин, наименуван от съветската преса „ Генерал Армагедон “ поради нападателната си тактичност в спора в Сирия, за последно беше забелязан обществено, когато издаде видеообръщение, призоваващо да спре протеста на 23-24 юни на бойци от наемническата група „ Вагнер “ на Евгений Пригожин, до момента в който е към момента беше в ход.

Съобщава се, че Суровикин поддържа положителни връзки с Вагнер и с Пригожин, които хвалеха генерала, като в същото време постоянно отправяха обиди към съветското военно управление, изключително към министъра на защитата Сергей Шойгу и началника на щаба Валери Герасимов, за метода им на войната в Украйна.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР