General Motors обяви, че през първата половина на следващата година виртуалният асистент

...
General Motors обяви, че през първата половина
на следващата година виртуалният
асистент
Коментари Харесай

Alexa на борда на колите на General Motors

General Motors разгласи, че през първата половина на идната година виртуалният асистент Alexa на Amazon ще стане част от оборудването на милиони коли от марките й Chevrolet, Buick, GMC и Cadillac.

Всеки един от притежателите на автомобилите ще може да разчита на услугите на системата след свалянето на специално приложение за бордовата система, в случай че техните машини моделно поколение 2018 година и по-нови и че на борда им има 4G интернег съгласуваност.

Благодарение на опцията за основаване на сценарии и спомагателни възможности чрез Alexa Auto Software Development Kit, екипът на GM ще може да основава допълнителни функционалности за Alexa и по този метод да отговори по-добре на потребителските нужди и условия.

При лансирането си, бордовата версия на Alexa за колите на GM ще предложи възможност за чуване на последните новини, управление на домашните си умни устройства, да прибавят артикули във виртуалната си кошница за последваща доставка, навигационни и мултимедийни услуги, осъществяване на телефонни разговори и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР