Генчо от тазгодишния сезон на риалитито по Нова тв Игри

...
Генчо от тазгодишния сезон на риалитито по Нова тв Игри
Коментари Харесай

Ето го гаджето на Генчо от `Игри на волята`

Генчо от тазгодишния сезон на риалитито по Нова тв " Игри на волята " сподели гаджето си в обществените мрежи. 

Якият мачо набра известност най-много с спора си с колоритния си съплеменник Димитър Куков и епитетите " льольо селски ", " неправилен " и " вуйна Гена ", които той употребява по негов адрес. 
                             

На въпрос на почитателите си дали сега е самостоятелен, Гената отговори негативно и сподели обща фотография с приятелката си Преслава Пачеманова.

Оказа се, че половинката му, която също като него е родена в Харманли, е лекоатлетка, модел и проектант по обучение. Сексапилната брюнетка може да се похвали и с класирането си на второ място в конкурс за най-красивите лекоатлети у нас през 2018 г. 
                             

Вторият ѝ дом е Англия, където хубавицата е следвала. Именно в Лондон Преслава се е сдобила неотдавна и с нов дом, научаваме още от обществените мрежи.

Що се отнася до връзките на Генчо с Куков и дали двамата са заровили томахавката, едрият юначага отговори, че сред тях пристрастеностите са потушени, само че за другарство надали може да се приказва. Той разкри още, че след края на риалитито си останал непосредствен с Аспарух и Георги от племето " Непобедимите ". 
                             

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР