Газопроводът Северен поток 2 се превърна в стратегическа грешка за

...
Газопроводът Северен поток 2 се превърна в стратегическа грешка за
Коментари Харесай

Германия помогнала на Русия да заложи мина под Европа

Газопроводът " Северен поток 2 " се трансформира в " стратегическа неточност " за Германия, тъй като разрешава на Русия да съставлява опасност за европейските страни . Това написа наблюдаващият Николас Бусе в публикация за авторитетния немски вестник " Франкфуртер алгемайне цайтунг (ФАЦ).

Авторът на обявата упорства, че Берлин е оказал помощ на Москва " да сложи мина под стабилността и сигурността на Европа ".
 Германия прикани Конгреса на Съединени американски щати да не постанова наказания против
Германия прикани Конгреса на Съединени американски щати да не постанова наказания против " Северен поток 2 "

Това щяло да отслаби съществено трансатлантическото единение

" Американските сенатори и други сътрудници на Германия не са удовлетворени, че Германия получава спомагателен приход посредством съдействие със страна, която непрестанно слага мини под стабилността и сигурността на Европа ", написа Бусе.

Според него газопроводът " в никакъв случай не е бил неполитически план ", макар че отиващата си канцлерка Ангела Меркел твърди противоположното.

Газопроводът " Северен поток 2 " се простира от съветското крайбрежие по дъното на Балтийско море до Германия и се състои от две тръби с общ потенциал от 55 милиарда куб. метра газ годишно. Строителството завърши на 10 септември, макар многочислените наказания на Съединени американски щати и съпротивата от други страни.
 Зеленски назова
Зеленски назова " Северен поток 2 " огромна покруса за Украйна

" Това не е просто бизнес, това е огромна покруса за нас "

За стартирането на газопровода е належащо да приключи узаконяването на компанията Nord Stream 2 AG като самостоятелен оператор на " Северен поток 2 ". Противниците считат, че това опонира на обновената Газова инструкция на Европейски Съюз, според която разнообразни компании би трябвало да се занимават с производството и доставката на газа. Въпреки това, съгласно Москва, досега на смяна на разпоредбите, в плана са били направени милиарди долари вложения, като се има поради предходната правна обстановка.

През ноември , като предложи Nord Stream 2 да сътвори немско дъщерно сдружение, което ще би трябвало да подаде още веднъж цялостен набор от документи.
 Кандидатът за министър на стопанската система на Германия разкритикува
Кандидатът за министър на стопанската система на Германия разкритикува " Северен поток 2 "

Той отхвърля да гледа на газопровода като търговски проект
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР