Гай Ричи е режисьор на новия кратък рекламен филм, посветен

...
Гай Ричи е режисьор на новия кратък рекламен филм, посветен
Коментари Харесай

Реклама на Cartier събра Гай Ричи, Рами Малек и Катрин Деньов

Гай Ричи е режисьор на новия къс рекламен филм, отдаден на дебюта на нова версия на една от легендите при часовниците от първокласния бранд Cartier - Tank Française. Цяла културна география на връзките сред безконечната класика и авангардния дух на Новата вълна споделя в по-малко от минута този сюжет с присъединяване на супер звезди като Катрин Деньов, символизираща във кино лентата отминаващото време и Рами Малек.
Прочетете още
Действието се развива в Париж, а първокласният бранд го разказва по този начин: „ това е история за случайността и занимателните трикове, които ориста си прави от време на време с нас, история на кармична връзка, която наподобява съществува сред избрани хора. От едната страна Рами Малек, от другата Катрин Деньов, чиито пътища се пресичат в разнообразни интервали от времето. "

Краткият рекламен филм включва подиуми от кинокласики с емблематични функции на Катрин Деньов като " Шербургските чадъри ", " Индокитай ", " Площад Вандом ".

Двете звезди дружно въплъщават комбинацията от добродетели на истинската класическа легенда и новия гений - прилика за новата версия Tank Française на Cartier.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР