Гъста горска растителност превзема входа на параклиса в Арбанаси, където

...
Гъста горска растителност превзема входа на параклиса в Арбанаси, където
Коментари Харесай

Плевели превзеха гроба на Илия Павлов

Гъста горска растителност завладява входа на параклиса в Арбанаси, където е заровен шефът на Мултигруп Илия Павлов

Не може да се стигне до входа на параклиса в Арбанаси, където е заровен босът на Мултигруп Илия Павлов. Това е задача невъзможна за елементарния екскурзиант, пресрещнат от забранителния надпис „ Частно гробище “ и дебела бетонна ограда, която загражда параклиса наоколо до хотела „ Арбанаси Палас “, притежаван преди време от един от най-богатите българи.

Репортерска инспекция на изданието сочи, че входът на параклиса е недосегаем и последователно се завладява от гъста растителност. Мястото наподобява пусто и неподдържано. Единствено приживе тук идваше за помените бащата на предприемача – Илия Найденов, който към този момент не е сред живите. Местните хора напомнят, че преди време гробът се посещаваше и от вдовицата Дарина Павлова, само че в последните години кракът й не е стъпвал там.

Сред локалните хора се приказва, че гробът на Илия Павлов е празен и това основава слуховете, че мястото е прокълнато. Приживе босът на Мултигруп самичък изрича волята си да бъде заровен на това място. Говори се, че всяка година на 7 март, датата на убийството на милиардера, пред параклиса се появява огромен букет от бели рози. Цветята са поднесени през нощта или рано заран, тъй като никой до момента не е виждал поклонника.

Илия Павлов бе прострелян от снайперист в сърцето на 7 март 2003 година Извършителят по този начин и не бе открит, само че в ъндърграунда се приказва, че е чеченец, който след това също бил отстранен.

Източник: „ Уикенд “
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР