Гърция. Крайният срок, в който гражданите на южната ни съседка

...
Гърция. Крайният срок, в който гражданите на южната ни съседка
Коментари Харесай

ANA-MPA : В Гърция удължиха срока за електронното пребояване на населението

Гърция. Крайният период, в който жителите на южната ни съседка могат да попълнят декларацията си от преброяването по електронен път, се удължава до 13 декември. Това заяви гръцкият статистически орган (ELSTAT), предава държавната осведомителна организация ANA-MPA .

Поради обстановката с COVID-19 жителите имат опция да завършат преброяването онлайн. Първоначалният период беше 26 ноември, напомня медията.

В изказване ELSTAT споделя, че има „ високо присъединяване на жителите в процеса на електронно самопреброяване. За да се обезпечи нужното време на закъснелите с приемането на неповторим инвентарен код, само че и на други, които желаят да бъдат преброени по електронен път, общият период за електронно самоизброяване се удължава до понеделник, 13 декември 2021 година “

ELSTAT акцентира, че присъединяване в преброяването е наложително и събраните данни са поверителни, не се предават или разкриват на нито един обществен или частен орган и се употребяват единствено за правене на систематизирана статистика.

Отразявайки настройката на антиваксърите и отричащите ковид, деятели, въпреки и малцина, стартираха онлайн акция, с цел да спрат управляващите да проведат първото броене на популацията в Гърция от десетилетие насам, напомня организацията.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР