Гърция, Кипър, Унгария и Полша бяха предложени като неутрални зони

...
Гърция, Кипър, Унгария и Полша бяха предложени като неутрални зони
Коментари Харесай

Ето къде българските отбори могат да играят квалификационните си мачове в Европа

Гърция, Кипър, Унгария и Полша бяха препоръчани като неутрални зони за изиграване на квалификационните мачове от евротурнирите през новия сезон, в случай че бъдат въведени рестрикции в някои от страните поради ковид, оповестиха от УЕФА.

Квалификационните кръгове за Шампионска лига и Лига Европа би трябвало да се изиграят сред 8 август и 1 октомври, само че поради динамично изменящата се конюнктура в някои от засегнатите от ковид страни прави е мъчно да възнамерява организацията на срещите. УЕФА заяви, че Гърция, Кипър, Унгария и Полша може да бъдат употребявани като безпристрастен хъб. Четирите страни ще дават игрища, в случай че рестрикциите за пътешестване вършат невероятно провеждането на съответния мач на истинското място.
 УЕФА лишава от домакинство, в случай че няма информация за пътните огранчения
Отборите-домакини ще губят служебно мачовете, в случай че не осведомят УЕФА за възможни наложени рестрикции или в случай че тези рестрикции са наложени по-малко от 48 часа преди началото на срещата, излиза наяве още от указател, оповестен от централата.

УЕФА понижи броя на дуелите, като спечелилите от квалификационните срещи ще бъдат определяни след една среща, като се изключи плейофния кръг за влизане в групите на Шампионска лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР