Гърция е мечтана дестинация както за двама, така и за

...
Гърция е мечтана дестинация както за двама, така и за
Коментари Харесай

Колко струва почивка в Гърция тази година?

Гърция е мечтана дестинация както за двама, по този начин и за по-големи фамилии с деца. Всеки екскурзиант се интересува какъв брой ще му коства, с цел да възнамерява прецизно средствата, които да отдели. 

Повечето хора считат, че поради първокласните яхти и известността на гръцките острови, екскурзиите до там биха коствали скъпо, само че специалистите от тур организация Ekvator.bg споделят, че тази дестинация е по-достъпна от множеството европейски страни. 
Какъв бюджет да отделим за отмора в Гърция през 2023?
С тюркоазените си плажове, вкусната средиземноморска храна и руини, погалени от слънцето, Гърция е мечтана отмора за всеки екскурзиант. Цените на проведените почивки тази година са в диапазон от 600 до 1300 лева за към 7-8 дни. Разбира се, зависи и от самолетните билети. Ето няколко предложения за проведени екскурзии, от които може да се възползвате: 
Корфу – почивката ви там ще коства към 1400 лева за седмица с включен полет със аероплан. От групата на Йонийските острови, Корфу е най-красив и сантиментален. Разполага с музей на азиатското изкуство, тесни и достоверни калдъръмени улички, благороднически имения и очарователни площади;  Крит – в случай че тръгнете от София със аероплан, цената може да е малко над 800 лева, а от варненското летище над 1000 лева за 7 нощувки. Той е петият по величина остров в Средиземно море и ще ви даде опция да се насладите на превъзходни плажове и остатъци на антични цивилизации; Родос – почивката ви там ще коства над 700 лева, като цената също е за 8 дни и 7 нощувки. Островът е микс от фешън бутици, заведения за хранене и клубове, както и от антични градове и живописни села; Санторини – цените варират съгласно броя на дните, които сте решили да останете. За 4 дни почивката ви може да излезе малко над 600 лева Ако отидете там, ще може да видите един от дребното останали настоящи вулкани по европейските земи.  На какво можете да се насладите в Гърция? 
Почивката ви в Гърция може да бъде както първокласна, по този начин и по-бюджетна. Цените на продуктите в магазините са изцяло налични, а също и в случай че решите да хапнете прясна риба в някоя таверна. Забавленията са разнородни, като може да се възползвате от предложенията на специалистите: 
Разглеждане на забележителности – ще попаднете на крепости, манастири и остатъци от разнообразни цивилизации, които могат да бъдат забавни за множеството туристи.  Практикуване на водни спортове – има от всичко – от каране на джетове, през парасейлинг и каяк, до гмуркане. Ще повишите адреналина си с най-хубавите водни екстремности в Гърция. Хапване и нощен живот – пробвайте гръцка мусака и сувлаки, хапнете си и пресни морски блага, а нощта ще ви приветства със мощна музика и коктейли. 
Пресметнете грижливо разноските си, планирайте всяко посещаване на музей, ресторант, клуб или развлечение и по този начин ще съумеете да извършите престоя си изцяло изпълним финансово, без да се страхувате от непредвидени условия.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР