Гари Невил говори за евентуалното удължаване на договора на вратаря

...
Гари Невил говори за евентуалното удължаване на договора на вратаря
Коментари Харесай

Гари Невил посъветва Манчестър Юнайтед да направи промени на вратарския пост

Гари Невил приказва за възможното удължение на контракта на вратаря Давид де Хеа с Манчестър Юнайтед. Бившият британски национал е сигурен, че 20-кратните първенци на Англия се нуждаят от промени в състава си, с цел да реализиран нови триумфи, които липсват в последното десетилетие след отказването на Сър Алекс Фъргюсън.

" Най-трудната позиция в британския футбол е вратарят на Юнайтед. Винаги е гледан под лупа. Трябва да имаш вратар от международна класа и Манчестър Юнайтед се нуждае от смяна в този момент, с цел да може да завоюва значими трофеи ", съобщи Невил, представен от Sportskeeda в петък.

Де Хеа е в Манчестър Юнайтед от юли 2011 година. В това време стражът изигра 545 мача, в които позволи 590 гола. Договорът на испанеца с тима изтича през днешния ден. Манчестър Юнайтед е предложил на 32-годишния испански вратар контракт със доста понижение на заплатата.

Невил носи екипа на " алените дяволи " в интервала 1992-2011 година, като завоюва 15 огромни трофея с тима. В момента тимът от Манчестър разполага и с Том Хийтън на вратарския пост.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР