Гарет Бейл напусна Сантяго Бернабеу доста преди края на мача

...
Гарет Бейл напусна Сантяго Бернабеу доста преди края на мача
Коментари Харесай

Пренебрегнатият Гарет Бейл се изниза от "Бернабеу" още при 1:4

Гарет Бейл напусна " Сантяго Бернабеу " много преди края на мача при загубата на неговия " Реал " Мадрид с 3:4 от " Реал Сосиедад ". Уелсецът бе сниман да си потегля при резултат 1:4. Той не изчака да види по какъв начин съотборниците му останаха на косъм от чудото и продълженията, а това сигурно няма да помогне за възобновяване на положителните му връзки с почитателите на Кралския клуб.
" Бернабеу " се разтресе! " Реал " Мадрид загуби от " Реал Сосиедад " в спиращ дъха дуел (ВИДЕО) Мадридчани за шеста поредна година отпадат в елиминациите на Купата на Краля
Едно от разпоредбите в " Реал " е играчите, които не са в състава, да бъдат на трибуните до 80-ата минута. След като извършил наложителната част, нападателят решил да си тръгне по допустимо най-бързия метод.

Колегите от " Апелативен съд " обаче снимаха тръгване му.



Не за първи път някогашният състезател на " Тотнъм " не дочаква последния съдийски сигнал. През януари 2019 година Бейл си потегли 12 минути преди края при друга загуба от " Реал Сосиедад ".

Преди мача информациите от Иберийския полуостров гласяха, че Бейл е възобновен от травма и е подготвен за игра. Въпреки това, Зинедин Зидан реши да не разчита на него, въпреки че това към този момент не е вест.

Сред титулярите на " белите " бяха капитанът Серхио Рамос, Винисиус, Карим Бензема и Тони Кроос, само че те не съумяха да спрат музи тим от Сан Себастиан.
" Барса " се сгромоляса в катедралата " Сан Мамес ", " Атлетик " мечтае за Купата на Краля (ВИДЕО) Каталунците не доближиха полуфиналите за първи път от 2010 година
Късно нощес и " Барселона " последва ориста на " Реал " Мадрид за Купата на краля. Каталунците отпаднаха от " Атлетик " Билбао след гол в добавеното време.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР