Гардът на националния отбор на България по баскетбол Станимир Маринов

...
Гардът на националния отбор на България по баскетбол Станимир Маринов
Коментари Харесай

Станимир Маринов: Загубихме заради слабата трета част

Гардът на националния тим на България по баскетбол Станимир Маринов разкри аргументите за загубата от Чехия в международните квалификации. Нашите момчета паднаха с две точки разлика пред лична аудитория, макар че имаха стабилен задатък на моменти в мача.

"Много слаба трета четвърт, сами видяхте. Имахме 11 точки задатък, само че излизаме доста разконцентрирани, което не би трябвало да се позволява. Като цяло се задържахме в дуела, само че наказателните удари си споделиха огромната дума. Те вкараха техните, а ние не успяхме да вкараме нашите ", съобщи Маринов и продължи с разбора си на дуела.

"Все още не знам какъв е въпросът с Везенков. Трябва да се абстрахираме от днешната загуба и просто да излезем да играем освободено и нашата игра. На моменти просто се разконцентрираме и тръгваме да демонстрираме, каквото не можем и да пробваме неща, с които надценяваме качествата си и не се получава. Силни сме, когато играем като тим. "

"Не е проблем в нашия тим даже да нямаме доста класен висок състезател, тъй като компенсираме с помощ от представянето на всички останали ", показа Станимир Маринов след злополучната загуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР