Гардът Фред ВанФлийт се надява да подпише максимално голям договор

...
Гардът Фред ВанФлийт се надява да подпише максимално голям договор
Коментари Харесай

Гард на Торонто: Вече спечелих титла, време е да напълня джоба

Гардът Фред ВанФлийт се надява да подпише оптимално огромен контракт при отварянето на пазара на свободните сътрудници в Националната баскетболна асоциация на 20 ноември. Това призна самият той при гостуването си в подкаста на своя сътрудник Джей Джей Редик. 26-годишният ВанВлийт е в НБА от 2016 година и през четирите си сезона в лигата игра само за Торонто Раптърс. Плеймейкърът обаче е подготвен да си тръгне, в случай че получи по-добра оферта от различен тим.

" Опитвам се да изпълня джоба. Не ме е позор да го кажа. Не е нужно да споделям на хората, че аз оценявам успехите. Вижте историята, потърсете и ще забележите, че аз в никакъв случай не съм бил в губещ тим през целия си живот. Вече завоювах купата в НБА, тъй че в този момент е време да осребря всичко това. На 26 години съм. Може да съм от единствено четири сезона в НБА, само че усещам, че към момента се развъртвам и съм подготвен за водеща роля ", сподели 185-сантиметровият гард.

" Подготвям се за реалистичните благоприятни условия и ще направя лист с плюсовете и минусите на всяка оферта, която получа ", добави баскетболистът.

" I'm trying to get paid, man. I don't have to tell people that I value winning. Look at my story....I won a championship. And now it's time to cash out. "

Fred VanVleet knows his worth

(via )
— Bleacher Report (@BleacherReport) ВанФлийт не отхвърля разновидността да остане в Торонто, само че канадският отбор надали ще бъде в положение да предложи задоволително висока оферта.

" Не всичко зависи от числата, които ще ми предложат, само че те ще играят доста значима роля. Искам да се усещам оценен за работата, която правя. Може някой тим да ти споделя, че си доста скъп за него, само че до момента в който не ти покажат какво тъкмо значи това в цифрово отношение, тези думи нямат особена стойност ", сподели още ВанВлийт.
През сезон 2019/20 Торонто доближи до полуфиналите в Източната конференция, в които отстъпи в седем мача пред Бостън Селтикс, а ВанФлийт реализира индикатори от 17,6 точки, 3,9 битки, 6,9 асистенции и 1,6 откраднати топки приблизително на мач - все рекордни стойности в кариерата му.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР