Галя Курдова по известна у нас като Галка от Каризма

...
Галя Курдова по известна у нас като Галка от Каризма
Коментари Харесай

Галя от дует Каризма се похвали с гадже

Галя Курдова по известна у нас като Галка от Каризма се покри в чужбина и понякога за нея се чуваха непотвърдени пикантерии, скоро Галя открехна завесата към интимния си живот. С сътрудник, наподобява, се е обзавела гласовитата изпълнителка и в случай че съдим по фрагментите ѝ в Инстаграм, нещата са съществени. За да го покаже и в мрежата, младежът евентуално задоволително е спечелил доверието ѝ и връзките им се развиват сполучливо.

Става ясно, че той се споделя Алексей и даже приказва български. Досущ като Галка обаче въпросният господин обичал да пътува и бил позициониран в Англия. Именно от Лондон са и въпросните фрагменти, които предизвикаха почитателите ѝ да я поздравят за избора.

Според някои от феновете ѝ изпълнителката наподобява доста спокойна и лъчезарна в новата си компания. Явно Алек е фен на обилните мадами тъй като на фотосите в Инстаграм Галя наподобява съвсем на поничка.

Снимките показват двойката в сантиментални мигове на балкона, където, необезпокоявани от никого, могат да се насладят на компанията си и на по пиво. Обстановката е безпределно безгрижна и по нищо не подсказва буреносни облаци в връзките им.

Облеклото и на двамата е всекидневно – по този начин, като че ли всяка вечер прекарват времето си по този метод. Доколко обаче са съществени в желанията си, ще забележим.

 

 

Тагове: new Галя от Каризма Галя Курдова ново гадже
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР