Галя, която някога с балет Сатен откриваха и закриваха Шоуто

...
Галя, която някога с балет Сатен откриваха и закриваха Шоуто
Коментари Харесай

На 43 г. Галя от „Сатен” бори настинка със стретчинг

Галя, която в миналото с балет „ Сатен ” откриваха и закриваха „ Шоуто на Слави ”, разкри по какъв начин поддържа идеалната си фигура.

Красавицата несъмнено провокира интерес, защото наподобява съвършено и надали някой допуска, че е на 43 години. Тайната на Галя е спортът. Тя тренира даже, когато не е в съвършена кондиция. Това стана ясно от един от последните й постове в обществената мрежа.

„ Знаете ли, че когато не сте в кондиция или нямате задоволително време и сила за тренировки, и един добър стретчинг ще държи тялото ви в добра форма . Има два метода за влияние върху мускулите - посредством редуциране и посредством издължаване. Издължените мускули са гъвкави, издръжливи и с добър външен тип за една жена. Тази седмица бях болна и след всяко разпъване се усещах съвсем оздравяла. Снимах няколко пози от практиката ми през днешния ден ”, показа Галя към фотоси с упражненията, които прави.

В пика на славата си хубавицата рядко показваше половинката си, само че в този момент не е по този начин. Галя постоянно демонстрира фотоси от сантименталните си моменти с мъжа си – предприемачът Смилен Манов, с който са образец за съвършено семейство и хармонична обич.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР