[Галерия 28] Галерия 28 е арт пространство, което близо 2

...
[Галерия 28] Галерия 28 е арт пространство, което близо 2
Коментари Харесай

Галерията, която се измисля наново

[Галерия 28] " Галерия 28 " е арт пространство, което близо 2 години радва ценителите на изкуството в пловдивския квартал " Капана ". Стените ѝ са оцветени в разнообразни аксесоари, картини и облекла. " Галерия 28 " е подбудена от едно импулсивно решение да се върна в Пловдив и да основа нещо, с което да допринеса за развиването в града ", споделя създателката - актрисата Патриция Пъндева.

[Галерия 28] Когато споделяме арт пространство, то може да е всичко. Концепцията, върху която се крепи самата изложба, също не може да бъде поставена в рамка. Най-подходящата дума, в която се събира, е " многообразие " - активността на " Галерия 28 " е гъвкава и се уголемява ежедневно по отношение на ползите на потребителите. " Живеем в забързано всекидневие и по тази причина галерията сменя своята идея на 10, 14 или 31 дни ", разяснява основателката ѝ.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики

[Галерия 28] Все отново мястото дава най-много поле за изява на млади дизайнери, които основават дрехи, аксесоари, бижута и арт артикули. За една година броят на гостите обаче е стеснен - не би трябвало да има повече от три фотографски, три картинни изложения и три събития от друго естество.

[Галерия 28]
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР