Галакси Инвестмънт Груп: Отчитаме все повече запитвания за затворените ни

...
Галакси Инвестмънт Груп: Отчитаме все повече запитвания за затворените ни
Коментари Харесай

Българските туристи се завърнаха по морето - slava.bg


Галакси Инвестмънт Груп: Отчитаме от ден на ден запитвания за затворените ни комплекси „ Сий Дриймс “ и „ Маджик Дриймс “, които се намират сред Слънчев бряг и Свети Влас

Българските морски курорти се трансформират във все по-атрактивно място за отмора за родните туристи, като огромна част от обичайно почиващите в чужбина сънародници преоткриват преимуществата на българския туристически артикул. Това регистрират от водещата капиталова компания Галакси Инвестмънт Груп.

Има скок и на гостите от Сърбия, Македония, Румъния, Украйна и Молдова. Причината е, че жителите от прилежащите на България страни припознават Черно Море като чудесно място за летен туризъм, привлечени от наличните цени, отличните условия за отмора и опцията да дойдат до страната ни с автомобил – мощно преимущество на фона на ограничаващите ограничения при въздушния превоз напоследък.

„ Отчитаме от ден на ден запитвания за престой в затворените ни ваканционни комплекси „ Сий Дриймс “ и „ Маджик Дриймс “, които се намират сред Слънчев бряг и Свети Влас. Сред клиентите има търсене на разнородни варианти за отмора, като доминира ползата към едностайни или двустайни жилища, които могат да се наемат както за един уикенд, по този начин и за целия летен сезон “, споделят от капиталовата компания. От там допълват, че доста постоянно, в края на своята отмора, удовлетворени от престоя си туристи, се трансформират в притежатели на ваканционен парцел.

Затворените комплекси „ Сий Дриймс “ и „ Маджик Дриймс “, залагат на грациозен жанр, съвременна архитектура и високо качество на строителството, като те са ситуирани в подножието на планината и оферират панорамна панорама към морето и Несебър.

„ С цел да осигурим оптимален комфорт на посетителите и притежателите на парцели, пространствата са светли и функционални, а плануваният интериорен дизайн е с комфортно и съвременно обзавеждане “, споделят още от Галакси Инвестмънт Груп. За да бъде обезпечено усамотение и сигурност, са обезпечени звукоизолиращи стени, професионален мениджмънт, денонощна защита и частен паркинг. Допълнително преимущество на ваканционните комплекси е обезпечения достъп до питейни заведения, заведения за хранене с разнообразна кухня, плувни басейни, фитнес центрове, масажни и козметични студиа, детски център и обширни зелени площи за отдих и отмора.

Освен че е един от желаните вложители за избор на ваканционни и жилищни парцели, на който са се доверили над 3 000 фамилии в България, Галакси Инвестмънт Груп е и най-големият притежател на 5-звездни хотели у нас. Сред тях са интернационално приетите марки Hilton и InterContinental - в град София и Royal Beach Barceló - в курортен комплекс Слънчев бряг. Активи с извънреден капацитет, локализирани в един динамично разрастващ се хотелски пазар. Инвестиционното портфолио на компанията включва още жилищни комплекси, офис здания, търговски и индустриални площи.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР