Гала премиерата на документалния филм Отвъд рамката – Димитър Инджов“,

...
Гала премиерата на документалния филм Отвъд рамката – Димитър Инджов“,
Коментари Харесай

Премиера на документалния филм „Отвъд рамката – Димитър Инджов“

Гала премиерата на документалния филм „ Отвъд рамката – Димитър Инджов “, която ще се състои на 23 май, от 18.30 часа, в огромната зала на LUKY Дом на киното.
            „ Отвъд рамката – Димитър Инджов “ показва забавната нравствена философия на един от най-големите български колекционери. Освен това, Димитър Инджов споделя извънредно любопитни и малко познати до момента обстоятелства от креативната и житейска  биография на огромни имена в българското изобразително изкуство като Жул Паскин, Жорж Папазов, Петър Морозов, Гошка Дацов, Константин Гърнев, Антон, Георги и Борис Митови.
            В лентата, която е снимана в продължение на близо шест години, са включени паметни моменти от срещите на екипа с едни от най-значимите имена в българското изтънчено изкуство – Светлин Русев, Андрей Даниел, Чавдар Пашев, Георги Кононец, Радул Шишков, Петър Драмов и Георги Чапкънов. За жал, през годините се разделихме с по-голямата част от създателите, само че публиката ще има удоволствието да чуе техните споделените креативен хрумвания и мнения за изкуството, колекционерството, изумително мъдрите им разсъждения за духовното ни бъдеще и завет към идните генерации.
            Филмът е основан от екип: сценарист – Ваня Трингова, режисьор – Стоян Радулов, оператор – Станимир Навущанов, продуценти Георги Крумов и Ваня Трингова.
            Вход с предложения.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР