Гал Сасон, световноизвестният астролог и учител по Кабала, отново посети

...
Гал Сасон, световноизвестният астролог и учител по Кабала, отново посети
Коментари Харесай

Как да тълкуваме скритите послания, които ни изпраща Вселената?

Гал Сасон , световноизвестният астролог и преподавател по Кабала, още веднъж посети страната ни и по традиция гостува в предаването.

Астрологът счита, че Вселената ни приказва и е значимо да се вслушаме и да отворим съзнанието си за протичащото се към нас.

Според доста от мистичните обичаи всяко нещо си има причина. Гал споделя, че благодарение на символиката можем да разберем в по-голяма дълбочина личния си живот и да подобрим връзката си с Вселената. „ Разшифровайте скритите послания на щастливите случайности и повишете тяхната периодичност в живота си. Разгадайте сегашното, с цел да подобрите бъдещето си “, поучава той.

Астрологът беше подготвил и една процедура, упражнение за дишането, която да ни помогне да се отървем от нещата, от което не се нуждаем. И да сбъднем желанията , от които имаме потребност.

Неведнъж в своите книги той е обяснявал, че хората не съумяват да осъществен желанията си по няколко аргументи: те или не знаят какво желаят, или това, което желаят и това, от което се нуждаят, са две разнообразни неща. Но желанието би трябвало да е обвързвано с позитивната сила . „ Колкото по-свързано със светлината е желанието ви, толкоз по-вероятно е то да се сбъдне “, споделя астрологът.-->

Ето и упражнението:

Дишането е 4-2-4-2. Поемете мирис и бройте до 4, по-късно задръжте дъха до 2, по-късно издишайте до 4 и задържате до 2. Когато вдишвате, фокусирайте се върху това, което желаете да въведете в живота си. Когато издишвате, фокусирайте се върху това, което желаете да освободите и пуснете от живота си.

Кой е Гал Сасон?

Гал Сасон е одобрен създател и нравствен преподавател с многочислени въодушевени почитатели в Съединени американски щати, Европа и Близкия Изток , където над двадесет години води семинари по кабала, астрология, мистицизъм и „ описване на истории “. Първата му книга „ Едно предпочитание може да промени вашия живот “ е преведена на над осем езика и се употребява с поддръжката на Негово Светейшество Четиринадесетия Далай Лама .

Дванадесетте царства на светлината “ е неповторимо миниалбумно издание за знаците от зодиака, сплотяващо визиите за съзвездията и планетите с мистичните кабалистични познания, а последната му творба „ Космически навигатор “ е справочник за прозрение в личната астрологична природа.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР