< Гаджето на Глория се видя в чудо < Нацепеният Добри прави и

...
<
Гаджето на Глория се видя в чудо
<
Нацепеният Добри прави и
Коментари Харесай

Гаджето на Глория се видя в чудо:Посипа си главата с пепел, за да я върне!

< Гаджето на Глория се видя в знамение
< Нацепеният Добри прави и невъзможното, с цел да си върне певицата. Добромир Добрев е с към двадесетина години по-малък от топ певицата на „ Пайнер “.
< Гонещата 50-така Глория и Добри афишираха връзката си, откакто бяха издадени от нейни колежки. Здравенякът сервира голям букет на гаджето си, като по този начин потвърди връзката им.
< „ Нека завиждат!Правят го, тъй като не могат да бъдат с такова младо и красиво момче!А при мен се получи, не знам и аз по какъв начин стана това. Но съм доста щастлива “, не спираше да каканиже Глория за любовта си с младока.
< Винаги потайна, в този момент обаче младата баба не съумя да се сдържи и не спираше да пуска фотоси от общите им ваканции.
< А в този момент Добри не стопира да ги вади като коз и да противодейства на клюките, че двамата са се разделили дефинитивно.Той, с упоритостта на муле, качва на профила си фотоси от почивката им в Доминикана, както и от посрещането на новата 2023 година в Лондон.
< „ Добри се чуди какво да направи, с цел да парира слуховете, че се е разделил с Глория. И най-много, че тя го изгонила поради невярност “, разясняват форумци.
< А съгласно слуховете Гло в действителност натирила любовника си. Тя го хванала да си чати с млада и засукана красавица и да изяснява, че е с Глория „ единствено поради парите “. Заради което поп фолк звездата се вбесила и го изритала от вкъщи си. Дали това е истината или е следващия озлобен опит да разделят „ влюбените гълъбчета “, единствено бъдещето ще покаже.
<  
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР