G.Skill представи двуканалните комплекти високоскоростни модули оперативна памет Trident Z5

...
G.Skill представи двуканалните комплекти високоскоростни модули оперативна памет Trident Z5
Коментари Харесай

G.Skill представи Trident Z5 Royal Neo DDR5-6000 – памет с много ниска латентност и поддръжка на AMD EXPO

G.Skill показа двуканалните комплекти високоскоростни модули оперативна памет Trident Z5 Royal Neo с ниска инертност. Новите артикули се отличават с поддръжка на профили за овърклок AMD EXPO, които улесняват увеличението на честотата на RAM в основаните на AMD Ryzen системи.

Производителят анонсира RAM комплектите DDR5-6000 с общ размер 32 GB, 48 GB, 64 GB и 96 GB, всеки от които се състои от двойка модули с потенциал надлежно 16, 24, 32 и 48 GB. Всички те са с тайминги CL28-36-36-96 и са изцяло съвместими с платформата AMD Socket AM5. За страдание, по време на публикуването на тази вест, производителят не бе показал напрежението, при което работят новите RAM комплекти.

Модулите памет Trident Z5 Royal Neo разполагат с блестящи златисти или сребристи радиатори и усъвършенствано RGB осветяване с оформление в жанр кристал.

Компанията не разкрива цената на новите артикули. Trident Z5 Royal Neo са двуканални, високоскоростни RAM модули с ниска инертност, които ще бъдат пуснати в продажба през август.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР