Г-н Петров може би среща трудности с ориентацията в Народното

...
Г-н Петров може би среща трудности с ориентацията в Народното
Коментари Харесай

ДПС към Ицо Хазарта: Пеевски е със зам.-шеф на партията, а не с охрана

" Г-н Петров може би среща компликации с ориентацията в Народното събрание, тъй като е нов народен представител. От фрагментите, които видях, той евентуално има поради зам.председателя на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов, който е човек с дълъг политически опит ". Така Велислава Кръстева от Движение за права и свободи отговори на " Сега " във връзка думите на Христо Петров, прочут повече като Ицо Хазарта, че Движение за права и свободи имат народен представител, който в действителност е охранител. " Когато Пеевски отива до тоалетната, той отива с него. Когато някой различен от тяхната група напуща залата - той също още веднъж отива с него. Това е народен представител със заплата, който е комплициран на избираемо място и ще гласоподава закони. А в действителност е охранител ", разяснява в неделя Петров, който е народен представител от първата политическа мощ в новия парламент - " Продължаваме промяната ".

Кръстева обаче през днешния ден го отвърна: " Ахмед Ахмедов е шести мандат депутат, със солидна експертиза. В партията пък е с сектор организационни въпроси ". По думите й представителите на " Продължаваме промяната " " очевидно мерят нещата по себе си - инцидентно попаднали в Народното събрание ".

Изказването на Христо Петров водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пък разяснява по този начин: " Да, защита съм - на правата и свободите на българските жители, на човешките права, на гражданските и на политическите права и свободи. Не единствено аз, а и цялата ни парламентарна група, и цялото управление на партията, и цялата партия сме защита. "  
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР