- Г-н Малоселски, какви специални предложения да очакват клиентите на

...
- Г-н Малоселски, какви специални предложения да очакват клиентите на
Коментари Харесай

За празниците клиентите очакват допълнителни услуги на изгодна цена

- Г-н Малоселски, какви специфични оферти да чакат клиентите на " Виваком " за Коледа и Нова година?

-  На финала на годината клиентите по традиция чакат спомагателна стойност на преференциална цена и ние сме се постарали да ги зарадваме. През декември всеки уикенд даваме опция на потребителите на мобилни услуги да прибавят към проектите си изцяло гратис 5000 мегабайта за мобилен интернет на оптималната скорост. Пакетът може да се задейства посредством приложението MyVIVACOM. Промоцията е годна за всички сегашни и нови клиенти, както и за ползващите предплатени карти. И важи за всяка карта на клиента. 

През декември хората пазарят доста за своите близки и другари, а през последните години софтуерните дарове станаха доста търсени. В тази връзка имаме разнородни пакетни оферти с устройства: смарт телефони в композиция с гривна, плейстейшъни с спомагателен контролер, детски часовник в комплект с детски слушалки. Имаме и извънредни оферти за 2 смарт телефона на страхотна цена. 

- В каква посока се развиваха продуктите и услугите на компанията през отиващата си година?
- Фокус през 2019 година беше даването на в допълнение наличие. От тази година в мобилните ни проекти е включен безвъзмезден абонамент за  музикалната платформа TIDAL с над 60 млн. песни. Това е нова услуга в България, а международната компания, основана от Мадона, Джей Зи, Бионсе и други звезди, избра " Виваком " за собствен сътрудник оператор. В TIDAL няма реклами, което доста се харесва на потребителите. Те могат да избират измежду голям брой плейлисти, в това число и тематични, основани от нас – с българска музика, с коледни песни и други А всеки може да си направи плейлиста и самичък. А до края на годината платформата не черпи от включения трафик в мобилния проект на клиентите ни. 

В допълнение към огромна част от мобилните ни проекти предлагаме на клиентите и услугата TV GO с включен достъп до атрактивното и разнообразно наличие на нашата лична видеотека MAXI. Цялото кино наличие на HBO е също налично в TV GO чрез услугата HBO On Demand. За най-малките предлагаме и видео уроци по британски чрез Disney English. И, несъмнено, за спортните почитатели най-интересните шампионати посредством каналите на Diema Xtra и MAX Sport Plus. 

- Кои бяха най-иновативните артикули и услуги, които предложихте през отиващата си година?
- Безспорно това е новият интерактивен медиен портал TV GO, за който към този момент загатнах и с който сме изключително горди. Най-голямото улеснение за клиентите е това, че цялото наличие е на едно място и с един достъп. Няма потребност от събаряне на друго приложение за всяка стратегия или услуга. Тук са националните малките екрани като Българска национална телевизия, Би Ти Ви, Нова телевизия, както и нашият личен кино канал VIVACOM Arena, който излъчваме в HD качество. В допълнение към тях предоставяме достъп и до спомагателните спортни канали MAX Sport и Diema Sport. Атрактивното наличие от HBO On Demand и Disney English добавя палитрата от жанрове, с цел да предложим качествено наличие на правилото „ за всекиго по нещо “. Щастливи сме, че нашите клиенти одобряват актуализирания TV GO позитивно и новите неща към услугата се радват на необикновен интерес от тяхна страна.

С коледните ни предложения новите клиенти получават цялостен достъп до цялото наличие в TV GO. За да се усещат изцяло свободни да употребяват новата ни услуга, предоставяме и по 10 000 мегабайта трафик особено за този интерактивен медиен портал отвън трафика, включен в главния пакет. Имаме и спомагателна промоция до края на месеца – няколко определени проекта са с двойно повече мегабайти за първите шест месеца от контракта. 

- Доволни ли сте от постигнатите резултати? Кой сегмент бихте отличили?
- Отиващата си година е извънредно сполучлива за " Виваком ". Клиентите ни припознават като желан снабдител на услугите за дома. Бележим растеж в продажбите на закрепен интернет и телевизия. Само през тази година успяхме да осигурим опция за достъп до високоскоростен интернет и интерактивна телевизия на близо 200 000 нови семейства. Чрез оптичната мрежа покриваме над 1 200 000 семейства в 27 огромни града и близо 500 000 семейства в 150 по-малки обитаеми места. Продължаваме да развиваме закрепената мрежа по този начин, че хората и в по-малките региони да имат достъп до бърз интернет, който разрешава гледане на интерактивна телевизия. 

- Кои са най-динамичните сфери в телекомуникационния бизнес?
- Конкуренцията в нашия бранш е огромна. Съдържанието бе водещата мощ през последните 1.5 години. Вече загатнах какво успяхме да реализираме в тази посока с нашите мобилни проекти. За същия интервал се постарахме да представим и търсеното телевизионно наличие на нашите клиенти. Предлагаме разнообразно телевизионно портфолио, включващо над 230 канала. 

- Променят ли се настройките и желанията на потребителите и в каква посока?
- Промените в потребителското търсене са в посока на от ден на ден персонализиране на офертите. Стремим се да предлагаме най-подходящите проекти и пакети към всяка една услуга.  В положение сме да създадем стотици комбинации от услуги, с цел да покрием потребностите на всички категории клиенти. Към мобилните услуги имаме разнообразни проекти, като към всеки от тях можем да предлагаме пакети за есемеси, роуминг, спомагателни данни и минути, в случай че е належащо. Имаме и разнообразни пакети за телевизия, които можем да надграждаме с HBO, нашата MAXI видеотека, спортни канали и детско наличие. В интернет частта можем да предложим до 1000 мегабита скорост. Едно от огромните ни преимущества е, че можем да предложим тези комбинации като пакет, а това от своя страна води до по-големи позитиви за клиента, тъй като по този метод общата цена е по-добра в съпоставяне със възнаграждение на разнообразни услуги към друг оператор. И второ, имаш удобството, че всичко е от един снабдител и при положение на потребност се обаждаш на един телефон. 

- Кои са най-предпочитаните пакети от клиентите?
- В мобилната услуга е наложително минутите да са неограничени и интернетът да е с към и над 10 000 мегабайта. Потребителите на телевизия съвсем постоянно търсят най-високите пакети с към 200 канала с добавка някой кино или състезателен пакет. 

- Върху какво ще акцентира " Виваком " във връзка с продуктите и услугите си през идната година?  
- Без подозрение ни чака доста динамична година, изпълнена с провокации. Ще продължим да разширяваме покритието на нашата закрепена мрежа с нови и по-високи скорости. Ще работим за опазване на потвърдената лидерска позиция в мобилната мрежа. За нея към този момент получихме разнообразни награди, като тази година получихме и оценката на Ookla за " Най-бързата мобилна мрежа с най-хубаво покритие в България ". Ще се стремим до останем такива и следващата година. Относно проекта ни за нови артикули и услуги през 2020 година, той е извънредно упорит и ние към този момент старателно работим по осъществяването му. Ще допълним портфолиото ни с мобилни и телевизионни услуги още в първата половина от идната година.  
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР