Г-н Боян Магдалинчев връчи „личен почетен знак-първа степен златен“ на

...
Г-н Боян Магдалинчев връчи „личен почетен знак-първа степен златен“ на
Коментари Харесай

Боян Магдалинчев връчи отличието, дадено посмъртно на съдия ...

Г-н Боян Магдалинчев връчи „ персонален почетен знак-първа степен златен “ на наследниците на удостоения посмъртно с оценката арбитър Веселин Ангелов Петричев. Представляващият Висш съдебен съвет от името на сътрудниците си и персонално от свое име изрази признателност за приноса на господин Петричев към правосъдната власт и разясни, че премията е „ знак на благодарност и почитание “.

Церемонията се състоя в Съдебната палата на Районен съд – Велинград. Присъстваха още Председателят на Окръжен съд – Пазарджик Елеонора Серафимова, административният началник на Районен съд – Велинград Лилия Терзиева – Владимирова, районни съдии.



Отличието е присъдено за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово осъществяване на служебните си отговорности и високи нравствени качества.

Съдия Веселин Петричев има над 27 години юридически стаж в правосъдната система. Заемал е длъжността „ арбитър “ в Районен съд – Велинград – 9 години, длъжността „ административен началник – ръководител “ на Районен съд – Велинград “ – 13 години и длъжността „ арбитър “ в Окръжен съд – Пазарджик – 2 години.



В интервала от 20.10.2004 година до 20.03.2018 година като административен началник съумя да сътвори оптимална организация на работа и доста добър микроклимат в Районен съд – Велинград. Винаги се е отличавал с умеенето си за взимане на най-рационалните и ефикасни управнически решения. Със задълбочените си теоретични знания, както и с професионалната си подготвеност и подготовка, арбитър Веселин Петричев е дал своя принос за издигане престижа на правораздавателната система.

Като потвърден експерт, самостоятелен и обективен арбитър, като доброжелателен и търпелив човек, постоянно се е употребил с голямо почитание измежду сътрудниците си и правосъдните чиновници.

С достойното си професионално държание и подготвеност, с целеустременост в осъществяване на служебните си отговорности, арбитър Веселин Петричев, несъмнено способства за подсилване престижа на правосъдната система.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР