Г-н Борисов в момента е заложник на прокуратурата. Неговото политическо

...
Г-н Борисов в момента е заложник на прокуратурата. Неговото политическо
Коментари Харесай

Полина Паунова: Това, че има правителство, не значи че която и да е криза се е решила

Г-н Борисов сега е пленник на прокуратурата. Неговото политическо оцеляване зависи от престоя на ГЕРБ във властта. Те стоят там, с цел да пазят Борисов. Това съобщи в BTV „ Тази неделя " журналистът от „ Капитал " Полина Паунова. Това, че има държавно управление, не значи че която и да е рецесия се е решила. Ще има микрокризи всяка седмица - плаващите болшинства дават обещание това. Основанието на това държавно управление е да реши въпросите, свързани със правосъдната система. То няма предмет без това, добави тя.



Това е капан. В момента ГЕРБ и Борисов вършат това, което Иван Костов направи 2009 година - „ Ще поддържаме, действайте ". В момента, в който започнаха митингите през февруари 2013 година тази поддръжка изчезна, само че това не донесе доста позитиви на десните сили, съобщи политическият анализатор Георги Харизанов.

Полина Паунова съобщи, че такова нещо като подкрепяща съпротива не съществува и за това има задоволително обстоятелства.

Харизанов не се съгласи с изказванието на Паунова и съобщи, че това е поредна пиар акция: „ не бих надценявал обстановката, защото досега не разбрах нещо ново от импортираните документи в Народното събрание. "

Ако има 30 гешевци в резултат на правосъдната промяна, какво ще вършим, попита Паунова. Тя добави, че промени в страна не се вършат по този начин.

Години наред прокуратурата и основният прокурор, който ще мете политическия отпадък, години наред е пазел тези, които си го назначиха. Бойко Борисов самичък си избира основните прокурори. Мнозинството във Висш съдебен съвет е на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ако знаем, че прокуратурата е пазила тези хора, би трябвало да сне доста сериозни към влизането на тези хора в каквито и да е органи, които ще пишат конституционни промени, изясни още журналистът в „ Капитал ". По думите й и Пеевски е в заложническа рецесия като Борисов.

Спрямо прокуратурата политици провеждат своите дейности, което е проблем, счита Георги Харизанов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР