Г лобалният лидер в алкохолните напитки DIAGIO, чиито известни брандове

...
Г лобалният лидер в алкохолните напитки DIAGIO, чиито известни брандове
Коментари Харесай

United Partners спечели комуникационното обслужване на DIAGEO за Източна Европа

Г лобалният водач в алкохолните питиета DIAGIO, чиито известни марки са Johnnie Walker, Smirnoff, Baileys, Captain Morgan, Tanqueray и Guinness, избра за собствен стратегически информационен сътрудник в Източна Европа United Partners.

United Partners беше определена след траял месеци конкурс за нова организация. Експертен екип на United Partners ще работи по основаването и развиването на бранд тактиките за водещи марки на DIAGEO като Johnnie Walker, Gordon’s, J&B, Baileys, Tanqueray, както и ще дава отговор за осъществяването им, когато се постанова.

Регионът на DIAGEO, за който United Partners ще дава отговор, включва основни пазари за компанията в Източна Европа, измежду които Русия, Румъния, Чехия, Унгария, Хърватска, Украйна, Израел. United Partners сътвори мрежа от партньорски организации в ЦИЕ и Русия (UP Network), с което да даде на клиентите си по-широк обсег на обслужване на по-ниска цена.

„ След като бяхме определени за най-хубава организация в Югоизточна Европа от SABRA Awards през 2020 година, стратегическото партньорство с DIAGEO е поредна стъпка за United Partners в посока разгръщане на бизнеса и даване на районно информационно обслужване в мащаб “, показа Мария Гергова-Бенгтссон, създател и изпълнителен шеф на United Partners.

Експертизата на Юнайтед Партнърс по линия на data-driven тактики, influencer маркетинг, social media listening, цифров маркетинг и други ще способства за построяването на 360-градусови тактики за органично наличие на марките в съзнанието на потребителите, асоцииране с културата на марките, както и развиване им на всички пазари.

Пенелопе Зауди, Senior Communication Strategist в DIAGEO показа: „ За нас е наслаждение да работим с United Partners и се вълнуваме, че дружно ще построим бъдещето на нашите основни марки в Източна Европа. Културният аспект за нас е от изключително значение, по тази причина нямаме самообладание да създадем нови акции, почтени за награди “.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Между възпитаници: - Не ми извиниха отсъствията... - Защо? - Платих на ветеринарния да ми напише здравна записка, а той писал, че съм преситен с… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниФинансов отчет разкрива по какъв начин рецесията въздейства върху потребителското държание година след въвеждането на изключителните меркиПри идващите 10 задачи ще бъдат изстреляни още два модула на бъдещата станцияГорял апартамент намиращ се на третия етаж, като огън и пушек били обхванали и намиращия се над него апартаментПодобни дейности са незаконни и съставляват вероятен опит за изнудване на гражданитеТова е станало със заповед на кмета на София Йорданка ФандъковаНедоволството им е против закриването на спецпрокуратурата и спецсъдаКомпанията обаче чака проблеми поради новите правила на AppleКакви други промени в ИК одобриха депутатитеДнес ще издадем заповеди, свързани с изключителната епидемиологична конюнктура и нейното продължение, съобщи проф. Костадин АнгеловПремиерът в оставка и външният министър в оставка разясниха шпионските кавги с РусияToва е препарат, който не е медикамент и се употребява за профилактика, означи здравният министър в оставкаПациент споделя за плесен, влага и падаща мазилкаТемата разясниха Александър Сиди и Стефан МановПосещението в тях ще се реализира при строги меркиБроят на новите случаи на инфектирани бележи спад и като безусловно число, и като процентУстройствата слагат акцент над мобилносттаОт мрежата Молитва за Велики Четвъртък
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР