Футурологът и основател на Университета по сингулярност в Силициевата долина,

...
Футурологът и основател на Университета по сингулярност в Силициевата долина,
Коментари Харесай

Учен от Калифорния: Само след 20-30 години хората ще станат безсмъртни

Футурологът и създател на Университета по сингулярност в Силициевата котловина, Калифорния, Хосе Луис Кордейро в околните 20-30 години ще бъде създадена такава подмладяваща технология, която ще разреши на човек да живее постоянно.

" Ние ще можем да живеем дълго, запазвайки организма си в положително положение, а нашата последна цел е да получим опция да живеем постоянно ", изяснява ученият. Той счита, че човешкият живот няма биологичен лимит по дълготрайност и може да бъде безконечен.

Хосе Луис Кордейро е на мнение, че в бъдеще хората ще поддържат връзка посредством телепатия. " Това ще става посредством непосредствено свързване на един мозък с различен. Днешната комуникацие е несъвършена, устната тирада е доста неефикасна, бих споделил примитивна технология ", споделя ученият.

Според него няма учредения за страхове, че Земята ще се пренасели, когато хората стартират да живеят постоянно. " Няма ужасно. Във Англия преди 2 века са живеели единствено 6 милиона души и са считали, че настава краят на света от пренаселване. Сега там живеят 60 милиона, живеят добре и ще живеят още по-добре. Технологията на безконечния живот ще бъде открита скоро, само че процесът на всеобщото ѝ внедряване ще трае епохи, тъй като първоначално това ще е пъклен скъпо и ще може да си го разрешат единици, освен това без да имат 100-процентова гаранция ", изяснява и показва по какъв начин човек може да изчака до безконечното подмладяване футурологът в изявление пред RT.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР