Футболното първенство, а и всички спортни мероприятия у нас, може

...
Футболното първенство, а и всички спортни мероприятия у нас, може
Коментари Харесай

Прекратяват футболното първенство в България за 4 месеца?

Футболното състезание, а и всички спортни мероприятия у нас, може да бъдат прекъснати и да не се възобновят за известно време. Най-вероятно до март 2021 година.

Това предложение пред премиера Бойко Борисов и министерски съвет ще направи здравният министър Костадин Ангелов поради тежката конюнктура с ковид у нас.

Проф. Ангелов ще предложи преустановяването на присъствените занятия в учебни заведения, университети, ясли и детски градини да бъде въведена възбрана за групови спортни мероприятия, затварянето на питейни заведения и заведения, както и на моловете. Забрана ще има и за частни събирания.

" Удължаваме периода на оповестената изключителна епидемиологична конюнктура до края на март 2021 година. Второ - преустановяваме присъствените занимания в учебни заведения, ясли и курсове. Преустановяваме всевъзможен тип групови спортни мероприятия, семинари, състезания и други развлекателни мероприятия ", съобщи Ангелов.

" Продължаваме възбраната за посещаване на нощни заведения и питейни заведения. Преустановяваме работата на заведенията за хранене, заведения за бързо обслужване. Те могат да работят единствено за доставки по домовете ", сподели още министърът.

Очаква се окончателното решение на Министерски съвет на 27 ноември, петък.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР