Футболният шампион на България Лудогорец започва кампанията си в европейските

...
Футболният шампион на България Лудогорец започва кампанията си в европейските
Коментари Харесай

"Лудогорец" започва похода си в Европа

Футболният първенец на България " Лудогорец " стартира акцията си в европейските клубни шампионати през днешния ден (7 юли). Разградчани одобряват първенеца на Беларус " Шахтьор " Солигорск в първа среща от квалификациите за груповата фаза на Шампионската лига.

Спорът ще се реши в два мача, като от този сезон головете на непознат терен не са фактор. Първата среща е в Разград, а реваншът след седмица ще бъде изненадващо в Белград. Двата отбора ще се изправят един против различен в Сърбия, поради наложена глоба на Беларус от Европейския съюз по отношение на наложително приземения в Минск на 23 май пътнически аероплан, изпълняващ полет от Атина до Вилнюс, както и ареста на намиращия се на борда опозиционен публицист Роман Протасевич.

Снимка: Lap.bg

Вероятно " орлите " ще опитат да решат всичко в днешния конфликт. Поне такова е настроението в тима, в случай че се съди по думите на треньора Валдас Дабраускас.

" Ние не идваме от плажа, подготвяхме се един месец за този мач и би трябвало да покажем разликата на терена ", безапелационен е той.

" Лудогорец " два пъти съумя да се класира за групите на Шампионската лига - през 2014 и 2016 година Два пъти пък отпадна след първия кръг на квалификациите - през 2012 и 2015 година

Снимка: Lap.bg

При загуба от " Шахтьор " Солигорск " орлите " ще могат да се " трансферират " в квалификациите на Лигата на конференциите. А при победа пък ще играе против " Шкендрия " или " Мура ".

***

Информация за коефициенти за това и други спортни събития можете да намерите на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР