Футболният Пирин Благоевград ще издигне кандидатурата на Димитър Бербатов за

...
Футболният Пирин Благоевград ще издигне кандидатурата на Димитър Бербатов за
Коментари Харесай

"Пирин" Благоевград отново издига кандидатурата на Бербатов за президент на БФС


Футболният " Пирин " Благоевград ще издигне кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на Българския футболен съюз. Това разгласи в своя профил в обществените мрежи кметът на града Илко Стоянов.

Изборният конгрес би трябвало да се състои на 18 март.



" Българският футбол се нуждае от смяна и сполучливо бъдеще, по тази причина както и на предходния конгрес, ОФК " Пирин " Благоевград още веднъж издига кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС.

Считам, че това е една поредна, естествена и разумна позиция!
Благоевград обича " Пирин "!
Благоевград обича футбола!
Благоевград обича честната игра!

Нека пожелаем триумф на Димитър Бербатов и българския футбол на 18 март ", написа Илко Стоянов.

Бербатов ще получи поддръжката още на " Кариана ", " Пирин " Гоце Делчев, " Спартак " София, " Победа 2013 ", " Дреновец ", " Балкан " Белоградчик, " Черногорец " и " Балкан " Варвара.

Снимка: Lap.bg


Бившият нападател на " Манчестър Юнайтед ", " Тотнъм ", " Фулъм " и " Монако " ще влезе в борбата за президентския пост за повторно. В края на предходната година той беше подсилен още от ЦСКА и " Берое ".

На 12 октомври 2021 година беше гласувано на поста да остане Борислав Михайлов. Той беше избран отново с 241 гласа против 230 за Бербатов.

Тогава основателят на изключителния конгрес оспори резултатите.

Снимка: Lap.bg


От БФС към този момент бяха назначили датата 18 март за избиране на президент. Тогава завършва петият мандат на Михайлов.

Екипът на Бербатов внесе нова подписка за привикване на конгрес, на което от централата дадоха отговор, че към този момент има дата и събитието ще премине по открития дневен ред, в който участва точка за избор на президент. Кандидатът обаче се усъмни, че това ще се случи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР