Футболният общественик Кирил Евтимов беше специален гост на пролетното издание

...
Футболният общественик Кирил Евтимов беше специален гост на пролетното издание
Коментари Харесай

Холивудски актьор-фен на Арсенал се закичи с мартеница

Футболният държавник Кирил Евтимов беше специфичен посетител на пролетното издание на London Comic Con в британската столица.

Една от срещите му беше с холивудския артист Дейв Шеридан, изиграл паметния облик Дуфи Гилмор в американската черна комедия " Страшен филм ".

55-годишният американец получи от Евтимов бутилка родно вино и мартеница, която незабавно си постави. Освен с него бургазлията се видя и с артиста Алфи Алън, нашумял със сериала " Игра на тронове ", както и от първата част на " Джон Уик ".

Алън, който е огромен почитател на " Арсенал ", също получи мартеница. Виждайки, че е в цветовете на " топчиите ", 37-годишният британец незабавно се накичи с нея.
 Снимка 656387
Източник:

Английската актриса Били Пайпър също беше измежду гостите на събитието, с които Кирил Евтимов съумя да се види в Лондон. Тя е известна с функциите си в редица продукции, като най-значимата ѝ роля е от сериала " Д-р Кой ".

London Comic Con-Spring се организира при голям интерес през миналия уикенд в зала " Олимпия ". Някои от най-известните звезди от малкия екран, киното и комиксите, както и голям брой занимателни действия бяха разполагаем на многочислените почитатели, искащи да бъдат част от това шоу.
 Звездни пожелания за Кирил Евтимов
Звездни пожелания за Кирил Евтимов

Популярният футболен държавник чества през вчерашния ден своя рожден ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР