Футболните национали ще гласуват за президентските и парламентарните избори днес

...
Футболните национали ще гласуват за президентските и парламентарните избори днес
Коментари Харесай

Националите ще гласуват в Люцерн

Футболните национали ще гласоподават за президентските и парламентарните избори през днешния ден в Люцерн. В хотела, в който е отседнал тимът за международната подготовка с Швейцария, е конфигурирана изборна секция.

„ Почти всички от делегацията ще гласоподават и одобриха въодушевено новината за опцията да изразят вота си “, осведомиха от лагера на тима.

Мачът, който за българите има цената единствено на авторитет, е в понеделник вечер. Два дни тимът възвръща в Одеса въз основата на локалния Черноморец след ремито 1:1 с Украйна. Националите са имали всички екстри за релаксиране и тренировки преди да отпътуват за конфликта със селекцията на „ часовникарите “.

Неочаквано най-търсен за фотоси и подписи в Одеса от бесарабските българи се оказа дебютиралият за „ лъвовете “ 19-годишен вратар Светослав Вуцов. Талантът прави възторг този сезон освен с изявите си под рамката, само че и отвън терена. Наскоро той хвърли бомбата с изказването, че симпатизира на ЦСКА, макар че е от една от най-известните левскарски семейства – тази на починалия му дядо Иван Вуцов. Баща на стража е Вили Вуцов, а чичо Руслан Вуцов. В контролата против украинците Светослав игра през второто полувреме и при 19 голови обстановки позволи единствено едно попадение.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР