Футболни таланти отглежда Диана Габровска. Корицата на Плейбой“ и неуспяла

...
Футболни таланти отглежда Диана Габровска. Корицата на Плейбой“ и неуспяла
Коментари Харесай

Синовете на Диана Габровска звезди в „Левски“! Кандидат-кметица Момин проход отглежда голмайстори

Футболни гении отглежда Диана Габровска . Корицата на „ Плейбой “ и неуспяла кандидат-кметица на китното градче Момин проход поради публикуваните й голи фотоси е горда майка на 8-годишния Антоний и Пламен, който е по-малък от батко си с две години. И двамата упражняват в школата на „ Левски “ и са измежду най-хубавите нападатели в своите възрастови групи.

Първи във футболната пристрастеност се потапя баткото Тони. Още на 3 години стартира да рита в столична школа, когато Диана и брачният партньор й Тони , на който е кръстен футболният гений, към момента живеят в София. Премествайки се в Костенец, Антоний се мести в школата на общинския футболен клуб „ Костенец “ през 2018 година.

Там експертите виждат неговия капацитет на върха на офанзивата. Момчето продължава да тренира интензивно, а голмайсторският му хъс поразява противниковите мрежи в съвсем всеки мач.

„ На 17 юли т.г. Тони и сговорниците му от набор 2013 имаха шампионат „ Витоша къп “ за деца в софийското село Железница. На него Тони стана голмайстор и впечатли с изявите си освен родители и аудитория, само че и скаута на „ Левски “ Валтер Рудолф.

„ След като наградиха сина ми за нападателя с най-вече вкарани голове, Рудолф се свърза с мен и покана Тони да тренира в школата на „ Левски “, показа пред „ България Днес “ щастливата Диана. По-късно идва повиквателна и за по-малкия брат на Тони.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР