Футболната икона Дейвид Бекъм ще направи премиера на документален филм

...
Футболната икона Дейвид Бекъм ще направи премиера на документален филм
Коментари Харесай

И на Бекъм не му е лесно: Вижте от какво страда

Футболната икона Дейвид Бекъм ще направи премиера на документален филм за живота си в Netflix. В лентата той приказва за обсесивно-компулсивно разстройство, от което страда: прекарва часове в почистване на къщата (най-вече на свещите), до момента в който цялото му семейство спи.

" Уморително е да чистиш всяка свещ. Режа восъка на свещта, шетам стъклото, това е обичаното ми занимание... Знам, необичайно е ", признава самият Бекъм по време на кино лентата.

През април 2006 година той разкри, че всичко в къщата му би трябвало да бъде идеално подредено в права линия и постоянно по двойки. Безалкохолни питиета в хладилника, симетрично и четен брой. И още - той включва светлините в вярната позиция, държи всички брошури за хотелските стаи в едно чекмедже или купува тъкмо 20 пакета юфка всякога, когато отиде в магазина.

" Имаме три хладилника: храна в един, салата в различен и питиета - в трети. Всичко е симетрично, в случай че има три кутии, ще изхвърли едната, тъй като би трябвало да е четен брой ", съобщи брачната половинка му Виктория.

Двамата с Виктория живеят в къща на стойност 25 милиона паунда в Холанд Парк.

" Факт e, че когато всички са в леглото, аз обикалям, шетам, убеждавам се, че на всички места е подредено. Мразя да слизам заран и да има чаши, чинии и купи. Знам, необичайно е ", споделя още някогашният британски национал, написа " Телеграф "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР