Футболистите на ЦСКА спазиха традицията и поздравиха своите привърженици по

...
Футболистите на ЦСКА спазиха традицията и поздравиха своите привърженици по
Коментари Харесай

ЦСКА честити Коледа на феновете си по оригинален начин

Футболистите на ЦСКА съблюдаваха традицията и поздравиха своите последователи по случай Колета с автентично видео. Играчите на „ Червените” влязоха в ролята на готвачи, а резултатът в действителност е забавен.

Ето какво написаха още от ЦСКА:



Весела Коледа, армейци!

И тази година футболистите на ЦСКА съблюдаваха традицията да вземат участие в атрактивен коледен клип. Колектив, дисциплинираност и развлечение бяха основните неща на снимачната площадка. Създадената атмосфера беше типична за светлия празник, а неподправеното държание и отношение на играчи и треньори към извънтренировъчния развой сподели, че всички са като едно огромно и заедно семейство.

Като гостолюбив хазаин се прояви бранителят Петър Занев. Капитанът на отбора персонално се нагърби с най-важната задача - изработката на коледните лакомства. Облечен в стилна униформа и с рецептурник в ръка, Шеф Занев образува своя екип за шоу кухнята и отговорно контролираше всичко. Със същия жар и възторг около него се включиха стражът Витаутас Черниаускас, бранителят Пламен Гълъбов и халфът Кристиян Малинов. Последният даже си заслужи прозвището „ Беят на брашното и захарта “, поради артистичното боравене с продуктите, типично за световноизвестния готвач „ Salt Bae”. Кошмарите в кухнята на карето импровизатори обаче бяха положителни, а продукцията им - тематично насочена с армейски претекстове и цветове. Първи с приятност и любознание я дегустираха симпатичните хлапета на техните съотборници, които не скриха задоволството си от усета на сладките.

Близо до тях пък кондиционният ментор Кирил Динчев редеше пъзел от автентично направени шоколадови бонбони дружно с дъщеричката си Магдалена. И без GPS-системи, младоците Мартин Смоленски и Митко Митков бързо се ориентираха в заниманието и прилежно им асистираха, а крайният резултат се изрази в познатия и обичан рефрен на всеки последовател “Още от дете, възпламени моето сърце “.

Не по-малко блъсканица, раздвижване и усмивки имаше около елхата. С украсата й се заеха фамилиите на португалците Рубен Пинто и Тиаго Родригес. Техните наследници Густаво и Сантяго освен помагаха да се закачат играчките, само че и загатнаха от дребни за футболни заложби. Ирландецът Греъм Кери малко се озори под тежестта на многочислените дарове, само че дружно с постоянно усмихнатите си дечица Джаксън и Марлоу се оправи и заедно подредиха опакованите изненади под коледното дърво.

Армейските играчи демонстрираха, че без значение от мястото и събитията постоянно могат да показват класа и умения. Макар и с няколко фалстарта и повторения, те сложиха точка на вълнуващата вечер с сполучливо приспособено и изпълнено „ Bin Challenge” във фоайето на хотел „ Витоша “. Логично основната роля да дирижира дейностите на сътрудниците си бе поверена на голмайстора на отбора Евандро. Окуражаван от дъщеря си Алис, кариоката образно потвърди за какво бразилците са най-техничната футболна нация на света. Той не разреши коженото кълбо да падне на земята, ловко пренасочвайки го през целия отбор. Наставникът Милош Крушчич остави възпитаниците си да се забавляват, до момента в който обсъждаше със своя щаб последните за годината тактически задания. Накрая всички треньори дадоха ясно и съответно напътствие: „ Весела Коледа, армейци! “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР