Футболистите на ЦСКА София ще играят с екипировка на италианския

...
Футболистите на ЦСКА София ще играят с екипировка на италианския
Коментари Харесай

ЦСКА София сменя доставчика на екипировка

Футболистите на ЦСКА София ще играят с екипировка на италианския състезателен тръст Макрон от сезон 2022/23 година, оповестиха през днешния ден от клуба. " Червените " подписаха двегодишен извънреден контракт с компанията от Апенините, която ще обезпечи на отбора самостоятелна серия дрехи, създадени особено за " армейците ". В момента екипите на тима се създават от Адидас.

" Именно персоналният метод на италианския тръст към ЦСКА убеди управлението на клуба да се довери на един от най-силните и разпознаваеми спортни марки в Европа. Контрактът с " Макрон " също по този начин ще разреши на нашия клуб да предложи на последователите си цялата гама екипировка, с която ще разполагат и футболистите и треньорското управление. Компанията подсигурява и задоволителна наличност на всички размери и артикули в клубния онлайн магазин от новия сезон. Съвсем скоро ЦСКА и " Макрон " ще покажат и дизайна на новата екипировка, с която " армейците " ще играят от идната година ", оповестяват от клуба.

" За нас е същинско наслаждение да бъдем сътрудници с подобен клуб като ЦСКА, който се причислява към нашето семейство. Чакаме с неспокойствие опцията да изразим богатата история на най-успешния български клуб посредством новите екипи с тяхната уникалност и с внимание към детайла. Вярваме, че оборудването през новия сезон ще допадне и на почитателите и те ще носят с горделивост новите фланелки на ЦСКА ", разяснява изпълнителният шеф на " Макрон " Джанлука Паванело след подписването на контракта.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР