Футболистите на Стандарт Лиеж Мишел-Ейндж Баликуиша, Никола Раскин и Муса

...
Футболистите на Стандарт Лиеж Мишел-Ейндж Баликуиша, Никола Раскин и Муса
Коментари Харесай

Рейнджърс се надява на победа в Белгия, Лиеж с четири положителни проби

Футболистите на Стандарт Лиеж Мишел-Ейндж Баликуиша, Никола Раскин и Муса Сисако са с позитивни проби за Ковид-19 преди мача довечера против Глазгоу Рейнджърс, оповестиха от белгийския клуб.

Клубът добави, че треньорът на вратарите Ян ван Стеенберге също е бил с позитивен тест и четиримата са под карантина дружно с Дамян Павлович и Абдул Фесал Тапсоба, които са били извадени от тима като защитна мярка. Павлович и Тапсоба са с негативни проби, само че чакат резултатите от нов тест, откакто са били в контакт със Сисако.

"Наясно сме, че за една седмица случаите на ковид са се нараснали и ние не сме изключение от правилото. Играчите са деликатни, без значение дали в клуба или отвън него, тъй че сме спокойни ", сподели мениджърът на Стандарт Лиец Филип Монтание.

Треньорът на Рейнджърс Стивън Джерард симпатизира на Лиеж, само че съобщи, че играчите му ще се стремят да завоюват безапелационно срещата от група "Д ". "Тук сме, с цел да се опитаме да вземем оптимални точки. Мисля, че това би било огромна победа, само че играчите ще би трябвало да работят интензивно, с цел да го реализиран. Стандарт Лиеж е добър тим с добър треньор. Те имат нападателен метод на игра и са добър хазаин ", сподели Джерард.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР